Veletrh IFA pro značku Pure ve znamení barevné pestrosti DAB+ přijímačů

4. září 2017

Ve veletržním prostoru Pure jsou k vidění například produkty Evoke H Prestige, Evoke C-D4/C-D6, Elan BT3, Pop Midi/Maxi S a také Siesta Rise S.

Značka Pure, která se vžila zejména jako výrobce stylových digitálních rozhlasových přijímačů, přivezla na letošní berlínský veletrh IFA aktualizované verze svých produktů, a to zejména co se barevného provedení týká. Výrobky Pure jsou určeny pro použití v pokojích, ložnicích, kuchyni, případně venku. Tato rádia bohužel nedisponují možností připojení externí antény pro III. pásmo, v němž digitální rozhlas funguje.

Ve veletržním prostoru Pure jsou k vidění například produkty Evoke H Prestige, Evoke C-D4/C-D6, Elan BT3, Pop Midi/Maxi S a také Siesta Rise S. Bohužel cena rádií i domácích systému této původem britské značky je relativně vysoké a pro tuzemského zájemce o digitální rádio tak není příliš atraktivní. Nejlevnější přijímače Pure se pohybují okolo 85 liber, většinou však cena osciluje okolo 200 liber. Hodnota modelu C-D6 byla dokonce stanovena na téměř 300 liber. Kurz měny je v přepočtu na tu naši něco málo přes 28 korun.

autor: lukpo
Spustit audio