Velký tuzemský operátor potvrdil zařazení placeného kanálu Epic Drama HD

11. prosinec 2017

Stanice nabídne současné hrané seriály z celého světa a rozšíří nabídku kanálů a nelineárního obsahu společnosti Viasat World.

Nová placená televize Epic Drama už zná v tuto chvíli jméno prvního velkého operátora, který ji zařadí od zahájení vysílání do své nabídky. Plánovaný krok oznámila firma T-Mobile. Stanice Epic Drama se od čtvrtka 14. prosince stane součástí IP televize T-Mobile TV. V rámci zaváděcí akce bude tento program součástí již základní programové nabídky, a to do konce ledna 2018. Po tomto datu ho bude možné sledovat už pouze v rámcitarifů Standard a Premium.

Jak z názvu stanice vyplývá, Epic Drama nabídne současné hrané seriály z celého světa a rozšíří nabídku kanálů a nelineárního obsahu společnosti Viasat World. Program nabídne přes šest set hodin velkorozpočtových pořadů různých dramatických žánrů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Na zhruba 80 % vysílaného obsahu se vztahuje licence pro nelineární vysílání, takže operátoři budou moci využít například funkce zpětného zhlédnutí. Dalšího rozšíření se od 14. prosince dočká v rámci T-Mobile TV tarif Premium, který nabídne rovněž plně lokalizovaný kanál WAR svět válek zaměřený na dokumenty s válečnou tématikou.

autor: lukpo
Spustit audio