Veřejnoprávní ARD chystá na veletrhu IFA největší podporu DAB+ rádia v historii

29. srpen 2017

Speciálně se budou na veletrhu, který proběhne od 1. do 6. září, propagovat okruhy Bayern Plus, MDR Schlagerwelt nebo NDR Plus.

Veřejnoprávní rozhlas ARD a jeho jednotlivé zemské stanice chystají masivní podporu pozemního digitálního rádia DAB+ v rámci veletrhu IFA, jaká tu za celou jeho historii ještě nebyla. Veškeré aktivity budou moci zájemci sledovat na aktualizovaném webu ifa.ard.de. ARD podpoří tentokrát akci nejen tradičními způsoby, jako je živé vysílání nebo diskusí s oborníky, ale například i vystoupením německých hvězd a tematickými bloky digitálních stanic.

Speciálně se budou na veletrhu, který proběhne od 1. do 6. září, propagovat okruhy Bayern Plus, MDR Schlagerwelt nebo NDR Plus. Na akci budou diskutovat přímo s návštěvníky i zástupci vedení jednotlivých stanic ARD. Z pohledu digitálního rozhlasu bude nejzajímavější 4. září, kdy se koná takzvaný Digitalradiotag (Den digitálního rádia). Nejnovější trendy, aktuální informace o pokrytí, plány a rozšiřování DAB+ rozhlasu v Německu budou prezentovat přední experti v Halle 6.3. Přehled vystavovatelů, kteří se zaměří na digitální rádio, přinášíme v prezentaci níže.

autor: lukpo
Spustit audio