VIDEO: Bollywood míří do neplacené televize, na satelitu Astra startuje Zee One HD

28. červenec 2016

Stanice slibuje akci, napětí, zábavu, romantiku, drama, krásu, smyslnost a spoustu hudby, tedy vše, co může typickou bollywoodskou produkci charakterizovat.

28. červenec 2016 je důležitým dnem pro všechny fanoušky bollywoodské produkce. Na satelitu Astra 1L, pozice 19,2 stupně východně, dnes ve 20,00 odstartuje své vysílání německá neplacená televize Zee One. Divákům v celé Evropě bude dostupná jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení obrazu (HDTV), a to bez jakýchkoliv poplatků, tedy nutnosti použití dekódovací karty. Pro společnost Zee Entertainment Enterprises Limited bude znamenat jen v Německu tento krok potencionální zásah milionů nových diváků.

Zee One slibuje akci, napětí, zábavu, romantiku, drama, krásu, smyslnost a spoustu hudby, tedy vše, co může typickou bollywoodskou produkci charakterizovat. Stanice nabídne stovky hodin tamní filmové a seriálové produkce a řada z titulů bude uvedena v německé premiéře. Příjem kanálu v České republice i na Slovensku je bezproblémový a pro jeho sledování postačí parabola běžných rozměrů. Start nové televize je na německém trhu velmi očekávaný, o čemž svědčí i to, že již v tuto chvíli má oficiální profil na Facebooku přes 21 tisíc fanoušků. Web programu lze najít na adrese: http://www.zeeone.de/.

Parametry Zee One HD: Astra 1L (19,2 stupně východně), 10964/H, SR 22000, FEC 2/3, norma DVB-S2/8PSK, kódování žádné (FTA)

Parametry Zee One SD: Astra 1KR (19,2 stupně východně), 10921/H, SR 22000, FEC 7/8, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

autor: lukpo
Spustit audio