VIDEO: Německá zpravodajská televize N24 skončí, přejmenuje se na Welt

22. září 2017

Welt bude maximálně kooperovat s médii patřícími pod společnost WorldN24. Cílem je vytvořit komunikační prostředek napříč všemi kanály.

Německá zpravodajská televize N24, která je do celé Evropy šířena volně ze satelitu Astra na pozici 19,2 stupně východně, k 18. lednu příštího roku skončí. Od začátku roku 2018 ji nahradí stanice Welt. Zaměření programu se nezmění. Přejmenování televize je dlouhodobou strategií a provázáním se stejnojmenným tištěným i on-line médiem. Jde tedy o integraci jednotlivých sdělovacích prostředků pod jednotnou hlavičku.

Welt bude maximálně kooperovat s médii patřícími pod společnost WorldN24. Cílem je vytvořit komunikační prostředek napříč všemi kanály – offline, online (včetně sociálních sítí), televize. Welt k tomuto kroku přistupuje také proto, aby si divák dokázal jednoznačně identifikovat, odkud daná informace pochází a případně s ní dokázal dále pracovat. „Chceme divákům nabídnout nejlepší možnou orientaci a spolehlivost v době, kdy je možné různé informace získávat různými způsoby odkudkoliv a kdykoliv,“ uvedl na webu provozovatel televize. Technické parametry programu se měnit nebudou.

autor: lukpo
Spustit audio