VIDEO: Nová celoplošná televize JOJ Family spustila promo smyčku

1. září 2016

JOJ Family je šířena v multiplexu 4 s plným standardním rozlišením, tedy 720x576 pixelů. Datový tok kanálu je nastaven variabilně a pohybuje se mezi 751 kbps až 3,347 Mbps.

Nová celoplošná televize JOJ Family spustila promo smyčku a diváci se tak mohou obrazovou formou seznámit s tím, co bude stanice brzy vysílat. Ostrý start je naplánován na pondělní šestnáctou hodinu, hlavním tahákem bude ten den nový ročník soutěže Česko Slovensko má Talent. Promo smyčka se objevila v noci z 31. srpna na 1. září v multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting. Tato změna si vyžádala rekonfiguraci sítě a zároveň vyřazení rozhlasové stanice Rádio Čas.

JOJ Family je šířena v multiplexu 4 s plným standardním rozlišením, tedy 720x576 pixelů. Datový tok kanálu je nastaven variabilně a pohybuje se mezi 751 kbps až 3,347 Mbps. Záleží pochopitelně na náročnosti vysílací scény. Nejméně datově náročné je statické logo JOJ Family na tyrkysovém podkladu, naopak nejvíce pak například některé záběry ze show Talent. Datový tok audia je taktéž variabilní a vykazuje hodnoty 176 až 205 kbps, průměr je tedy někde okolo 191 kbps. Programový průvodce EPG se zatím nevysílá. Stanice bude k dispozici i u kabelových a IPTV operátorů i na satelitu. Vysílat má i ve vysokém rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio