VIDEO: Nová dokumentární televize WAR Svět válek spustila promo smyčku

18. září 2017

Promo smyčka nasazená na chystanou televizní stanici, která naplánovala start na úterý 3. října, obsahuje ukázky z dokumentů, jež nový program nabídne.

Československá filmová společnost, za níž stojí ostravský podnikatel Leoš Pohl, spustila promo smyčku svého nového dokumentárního kanálu WAR Svět válek. K dispozici je například v DVB-T Regionální síti 4 pro Prahu a střední Čechy (kanál 46), v kabelové síti UPC Česká republika a také na satelitu Astra 3B (operátor Skylink). WAR Svět válek bude placeným kanálem a nebude určený pro bezplatné šíření v pozemním vysílání.

Promo smyčka nasazená na chystanou televizní stanici, která naplánovala start na úterý 3. října, obsahuje ukázky z dokumentů, jež nový program nabídne. WAR Svět válek se zaměří na historii konfliktů velkých i těch menších. Prostor dostane jak dění ve světě, tak i v tehdejším Československu. Jednou z kategorií, na kterou se nová televize zaměří, bude také terorismus. Stanice bude dostupná ve standardním rozlišení, na placeném webu Film Popular však diváci najdou vybrané dokumenty i ve vyšší kvalitě obrazu HD.

autor: lukpo
Spustit audio