VIDEO: Odstartovala Televize Seznam, podívejte se na první minuty jejího vysílání

12. leden 2018

V první čtvrthodině vysílání k divákům promluvil jak ředitel divize Zpravodajství a TV Jakub Unger, tak i Pavel Zima, místopředseda představenstva a ředitel pro exekutivu a komunikaci.

Největší mediální událost začátku roku 2018 je za námi. Své vysílání úderem sedmé hodiny ranní spustila nová celoplošná stanice Seznam.cz TV. Její start se obešel bez jediného záseku. Minutu před sedmou hodinou se na obrazovce objevily analogové hodiny, v 7.00 je pak vystřídal klasický program – ranní blok Ráno na gauči, kterým provázela Olga Šípkova spolu se svým kolegou Petrem Zajíčkem, jehož mohou znát posluchači digitální stanice Regina DAB Praha.

V první čtvrthodině vysílání k divákům promluvil jak ředitel divize Zpravodajství a TV Jakub Unger, tak i Pavel Zima, místopředseda představenstva a ředitel pro exekutivu a komunikaci. Oba manažeři se dostali jak k představení programu televize, tak i k výhledu do budoucna. Ty blíže představí video z prvních minut vysílání, které připojujeme níže. Ranní dvojici doplňovala v pozici zprávaře Silvie Friedmannová známá například z pořadu Newsroom ČT24. Vysílání Seznam.cz TV je dostupné u řady operátorů, signál DVB-T multiplexu 3 zasahuje téměř 96 % české populace. Stanice má zapojený příznak HbbTV, obsah se ale prozatím nevysílá.

autor: lukpo
Spustit audio