VIDEO: Placená televize CS Film projde změnou vizuálu, stanice dostane i nové logo

20. březen 2017

„Nová vizuální podoba naší televize vychází ze stylizovaného, lehce nostalgického prostředí filmového studia,“ uvedl Leoš Pohl, zakladatel Československé filmové společnosti.

Placená tematická televize CS Film projde v dubnu proměnou svého vizuálu včetně loga. Za jeho novou podobou stojí ostravské televizní studio Polar. Stanice je v současné době k dispozici ve všech digitálních službách, pochopitelně s výjimkou DVB-T, tedy od kabelových a IPTV sítí až po satelit. Provozovatel, kterým je Československá filmová společnost, uvádí, že CS Film dlouhodobě figuruje mezi nejpopulárnějšími placenými programy u nás.

„Nová vizuální podoba naší televize vychází ze stylizovaného, lehce nostalgického prostředí filmového studia a je v určitých okamžicích podtržena barevným zásahem. Takto pojatá grafika odkazuje na to, o co se programová nabídka CS filmu opírá - na klasickou domácí tvorbu doplňovanou novými snímky,“ uvedl Leoš Pohl, zakladatel Československé filmové společnosti. Studio Polar bude od dubna CS film ze svého pracoviště také odbavovat, a to včetně dalších dvou placených televizních stanic Československé filmové společnosti CS mini a Horor film. Kinosvět má své technické zázemí ve studiu Polar již od svého vzniku.

autor: lukpo
Spustit audio