VIDEO: Stanice Brava HD má nového vlastníka, změnila název, logo i vizuál

4. říjen 2016

„Díky této akvizici jsme výrazně zvýšili naší schopnost poskytovat nejvyšší kvalitu obsahu týkající se klasické hudby a jazzu pro znalce po celém světě,“ konstatoval prezident Stingray.

Hudební kanál Brava HD, který je v České republice a na Slovensku dostupný prostřednictvím satelitní služby Skylink, prošel významnou proměnou. Stanice se nově identifikuje jako Stingray Brava, má nové logo a nový je taktéž vizuál tohoto programu. Změny souvisí s oznámenou akvizicí z konce července, kdy stanici převzal nový vlastník, společnost Stingray Digital Group – přední distributor hudby prostřednictvím multiplatformních řešení.

Spolu s kanálem Brava HD se do portfolia společnosti začlenily také stanice Brava NL a DJAZZ.tv. Oba programy ale na českém trhu nepůsobí. „Díky akvizici Brava NL, Brava HD a DJAZZ.tv jsme výrazně zvýšili naší schopnost poskytovat nejvyšší kvalitu obsahu týkající se klasické hudby a jazzu pro znalce po celém světě,“ konstatoval Eric Bojko, prezident, generální ředitel a zakladatel Stingray. Stejnojmenná společnost začala v České republice a na Slovensku nabízet prostřednictvím satelitního operátora freeSAT přístup k mobilní aplikaci Stingray Music.

autor: lukpo
Spustit audio