VIDEO: Švýcaři vyhlásili soutěž o luxusní digitální rádio s krystaly Swarovski

26. červen 2017

Soutěže se mohou zúčastnit bohužel pouze obyvatelé Švýcarska, respektive ti, kteří mají trvalý pobyt nahlášený v tomto státě.

Posluchači digitálního rozhlasu DAB+ ve Švýcarsku se mohou zúčastnit soutěže o luxusní rádio Palona, které je posázené krystaly od rakouské společnosti Swarovski působící taktéž v České republice. Soutěž byla vyhlášena při příležitosti prodeje tří milionů kusů DAB/DAB+ rádií v alpské zemi, která je jedním z evropských států, kde je zavádění digitálního rozhlasu nejdále.

Soutěže se mohou zúčastnit bohužel pouze obyvatelé Švýcarska, respektive ti, kteří mají trvalý pobyt nahlášený v tomto státě. Zároveň je nutné, aby účastník byl majitelem digitálního rádia DAB+. Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci značky Paloma, Swarovski ani jejich rodinní příslušníci. Jak bylo uvedeno na webu dabplus.ch, akce nijak není propojena na sociální síť Facebook a není jí nijak sponzorována. Soutěžící může zaslat fotky, videa nebo jinou dokumentaci, která prokazuje vlastnictví DAB+ rádia.

autor: lukpo
Spustit audio