Vietnamská televize VTC10 dostupná v tuzemských placených službách změnila vizuál

19. leden 2018

Začátkem loňského roku představil tento program jako novinku svým zákazníkům operátor O2. Stanice se stala součástí balíčku Svět.

V pondělí 1. ledna 2018 se s novým logem představila vietnamská televize Netviet VTC10 Stanici dobře znají například zákazníci IPTV služby O2TV, jejíž je program součástí. VTC10 doplňuje v nabídce vietnamské stanice VTV 1 a VTV 3. Logo zůstalo nadále umístěné do pravého horního rohu obrazovky, ale úplně se změnila jeho podoba. Bílá barva byla nahrazena purpurovou, identifikátor má nově tvar čtverce. Průběh změny přináší video připojené níže.

Stanice Netviet VTC10 je v nabídce operátora od února loňského roku, kdy O2 Czech Republic představila balíček Svět. „Česká televizní populace je výjimečná svým požadavkem na téměř 100% dabing zahraničních kanálů do českého jazyka, nicméně evidujeme růst poptávky po obsahu v originálním znění, který slouží ke zdokonalení se v nejrozšířenějších světových jazycích," vysvětlil David Duroň, tehdejší ředitel O2TV, a doplnil: „Mimo jiné tím určitě uděláme radost i cizincům žijícím v Čechách, protože jim přinášíme to nejlepší z jejich domovského televizního obsahu.“

autor: lukpo
Spustit audio