Víkendový tip webu Digitální rádio: mobilní aplikace Radiotéka – audioknihy do kapsy

17. únor 2017

Zájemci tu najdou díla od autorů, jako jsou Karel Čapek, Karel Jaromír Erben, Jaroslav Hašek, Karel Havlíček Borovský a řady dalších.

Nová média Českého rozhlasu uvádí „Radiotéku – audioknihy do kapsy“ - novou mobilní aplikaci s archivem audioknih, četby a her. Zájemci si ji mohou stáhnout zcela zdarma v internetových obchodech Google Play a Appstore. Aplikace poskytují bezplatně ke stažení díla Čtenářského deníku a ve streamu také všechny rozhlasové hry a četby, které jsou aktuálně na webu.

Do paměti lze uložit i díla, na která má Český rozhlas autorská práva jen na dobu 7 dní, případně delší. V případě, že uživatel stahuje tvorbu s omezenou dobou možnosti distribuce, aplikace ji automaticky vymaže ze své mezipaměti ve chvíli, kdy těmto audiím vyprší autorská práva. Aplikace je dělená na dvě hlavní kategorie. Tou první jsou Audioknihy, druhou Hry a četba. Zájemci tu najdou díla od autorů, jako jsou Karel Čapek, Karel Jaromír Erben, Jaroslav Hašek, Karel Havlíček Borovský a řady dalších.

autor: lukpo
Spustit audio