Virgin Radio připravuje vstup do Švýcarska, v DAB+ tu spustí dvě nové stanice

6. listopad 2017

První stanice má být určena pro mladé publikum, kterému chce nabídnout progresivní hudební program, druhá připraví pro zájemce nepřetržitý proud rocku ze současnosti i posledních desítek let.

Pod značkou Virgin Radio začnou nejpozději v prvním kvartálu příštího roku fungovat ve Švýcarsku dvě zcela nové rozhlasové stanice. Virgin Radio Hits a Virgin Radio Rock bude možné naladit v německy hovořící části alpské země díky digitálnímu rozhlasovému vysílání DAB+. Stanice mají být dále k dispozici také prostřednictvím internetové distribuce. Virgin Radio je známá rozhlasová značka s historií od roku 1993 a působí v řadě (nejen) evropských zemí.

Stanice Virgin Radio Hits Switzerland má být určena pro mladé publikum, kterému chce nabídnout progresivní hudební program a zaměří se výhradně na nejnovější hity. Virgin Radio Rock Switzerland připraví pro zájemce nepřetržitý proud rocku ze současnosti i posledních desítek let. Nové stanice se stanou součástí portfolia společnosti AZ Medien, která již v tuto chvíli provozuje televizní programy Tele M1, TeleBärn, TV24, TV25 a rozhlasové okruhy Radio Argovia a Radio 24. Expanze na švýcarský trh byla oznámena krátce poté, co alpská země nedávno potvrdila definitivní vypnutí analogového signálu VKV do roku 2024.

autor: lukpo
Spustit audio