Virgin Radio ve Švýcarsku už vysílá, své programy nabízí také on-line

18. leden 2018

Stanice spustily plnohodnotný servis pro posluchače. Mají webové stránky, účty na sociálních sítích a nabízejí i tematické pořady.

V uplynulých dnech proběhl očekávaný vstup značky Virgin Radio na švýcarský trh, který se mohl uskutečnit díky pokročilé digitalizaci rozhlasového vysílání. Stanice Virgin Radio Hits a Virgin Radio Rock jsou dostupné jak prostřednictvím mobilních aplikací, tak zejména díky pozemnímu vysílání DAB+. Od startu obou programů jsou v provozu také webové stránky, kde si mohou digitální okruhy naladit například i zájemci z České republiky nebo Slovenska.

Cílem Virgin Radio Hits je nabídnout posluchačům nejnovější hity nonstop. Stanice má také vlastní ranní show, která běží v klasickém bloku od šesté do deváté hodiny ranní. Virgin Radio Rock, jak již z názvu vyplývá, plánuje nabídnout posluchačům nejlepší rockové skladby. Kromě klasiky nebudou chybět ani novější skladby. Stejně jako Virgin Radio Hits i rockový program nebude pouze „samohrajkou“, ale nabídne také mluvené slovo. Obě stanice budou mít své účty na sociálních sítích, kromě Facebooku to bude také Instagram. Na své komunikační kanály prozatím obě stanice nalákaly v době psaní textu stovky zájemců.

autor: lukpo
Spustit audio