Vítej doma, reagují lidé na sociálních sítích na Rosického comeback do Sparty

Návrat fotbalového záložníka Tomáše Rosického do Sparty je velkou událostí pro pražský klub i celý český fotbal. Lidé na sociálních sítích comeback „Malého Mozarta“, jak se kapitánovi české reprezentace přezdívá, od rána komentují.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Rosický během jednoho z mnoha soubojů s Andrésem Iniestou

Tomáš Rosický během jednoho z mnoha soubojů s Andrésem Iniestou | Zdroj: Reuters

Byl oblíbenou postavou v londýnském Arsenalu i v německé Borussii Dortmund.

Když pražská Sparta oznámila, že v úterý oficiálně představí Tomáše Rosického coby novou posilu, zaregistrovala to zahraniční média i fanoušci z různých koutů světa.

„Kdybych si měla vybrat mezi Griezmannem, Messim a mladým a zdravým Rosickým, zvolila bych Tomáše,“ zní jeden ze vzkazů na twitteru.

„Fotbal by byl fajn, kdyby byli hráči alespoň z poloviny tak dobří jako Rosický,“ píše další fanoušek.

Český reprezentační kapitán byl vedle návratu do Sparty spojován také s přesunem do zámoří, ale někteří příznivci chápou, proč si vybral rodnou zemi – aby měl možnost hrát evropské soutěže.

Největší radost mají právě příznivci letenského celku, který o držitele německého ligového titulu a dvou Anglických pohárů dlouhodobě usiloval.

Před oficiálním představením Rosického coby nové posily Sparty jenom váhají, jaké číslo bude oblékat. V Arsenalu nosíval sedmičku, v Dortmundu desítku, kterou má i v reprezentaci. A obě čísla jsou na Letné volná.

Svůj první start po návratu do české ligy si bude moci Rosický odbýt po reprezentační pauze 10. září. Výběr Zdeňka Ščasného v něm před domácím publikem vyzve Mladou Boleslav, která je po pěti kolech třetí.

Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme