Vymazlené léto aneb Den se skupinou No Name

26. srpen 2016

V pátek 26. srpna 2016 můžete v našem vysílání po celý den soutěžit o CD, vstupenky a osobní setkání s populární slovenskou skupinou No Name. Ta bude právě v pátek 26. 8. od 18. hodiny společně s dalšími českými kapelami koncertovat na Výravě.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá.

Stačí, abyste pozorně poslouchali Český rozhlas Hradec Králové, a pokud ve vysílání uslyšíte dvě písničky skupiny No Name, které půjdou hned za sebou, a při druhé zavoláte do vysílání na číslo 726 46 46 46 jako první, získáváte okamžitou výhru.

Pozor! Písničky No Name ale budou do vysílání nasazené i samostatně. V tomto případě nesoutěžíme. O ceny hrajeme skutečně pouze pokud zazní ve vysílání dvě písně No Name za sebou. Mluvené slovo mezi nimi ale být může.

Frontman kapely Igor Timko byl nedávno hostem naší Radiokavárny, a tak jako bonus přidáváme odkaz, kde si můžete záznam hodinového živého vysílání poslechnout:

Kapela NO NAME slaví neuvěřitelných 20 let trvání. Frontman Igor Timko Pátečním hostem

Igor Timko, kapelník skupiny No Name, ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové s vedoucí programu Ladou Klokočníkovou
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.