Výrobce rádií Roberts představí DAB+ adaptér do automobilů

27. říjen 2017

„Přicházíme na trh s adaptéry, které zúročují veškeré naše zkušenosti a know-how značky Roberts,“ uvedl Owen Watters, generální ředitel společnosti Roberts Radio.

Ke značkám, které v rámci svého produktového portfolia přišly s DAB+ adaptéry do automobilů, se přidá také Roberts. Novinku představil výrobce na nedávno konané konferenci Drive to Digital 2017, upozornil na ni web RadioToday. Není žádným překvapením, že firma přichází s novinkou právě teď. Předpokládá, že zaznamená úspěch především na předvánočním trhu.

„Společnost Roberts je uznávanou jedničkou na poli digitálního rádia ve Velké Británii a zachovává si pověst kvality a inovací. Vzhledem k rostoucí poptávce spotřebitelů po celé Evropě, kteří chtějí mít DAB ve svém automobilu, přicházíme na trh s adaptéry, které zúročují veškeré naše zkušenosti a know-how značky Roberts. Jsme přesvědčeni o tom, že adatér se stane nejlepší ve své třídě pro vysokou spolehlivost a výkon, jaký přináší jakýkoliv produkt Roberts,“ uvedl Owen Watters, generální ředitel společnosti Roberts Radio.

autor: lukpo
Spustit audio