Vysílací rada zaregistrovala TV Bydlení, stojí za ní známý moderátor Hejda

26. leden 2018

Druhým registrovaným projektem je TV Architect. Oba portály mají shodného společníka, firmu New Living podnikatele Pavla Basla.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání na svém posledním zasedání zaregistrovala jako poskytovatele audiovizuálních mediálních služeb TV Bydlení. Jedná se o internetový projekt, který nedávno rozjel známý televizní a rozhlasový moderátor, čtyřiatřicetiletý Miroslav Hejda. Jak z názvu videoportálu vyplývá, má se věnovat primárně bydlení – architektuře, podobě interiérů a exteriérů a dalším přidruženým tématům.

Druhým registrovaným projektem je TV Architect. Tu je možné na českém internetu najít od konce loňského roku. TV Architect je kombinací on-line videoportálu a zpravodajského webu. Plánuje se zaměřit na architekturu i stavebnictví. Pavel Basl, který za projektem stojí, nedávno uvedl, že službu rozjel proto, aby zájemci našli potřebné informace z oboru pohromadě na jednom místě. Doposud takový portál podle něho na internetu chyběl. Oba webové projekty pojí osoba jejich společníka, kterou je firma New Living, v jejichž představenstvu je právě Basl.

autor: lukpo
Spustit audio