Zahradní slavnost Reginy DAB Praha přinese digitální rozhlas i oscarový La La Land

6. září 2017

Oblast DAB rádia bude na akci zastupovat Roman Kropáček, provozní ředitel RTI cz a jeden z největších propagátorů digitálního rozhlasového vysílání v České republice.

Bohatý program přinese akce Zahradní slavnost Reginy DAB Praha, kterou pro své posluchače chystá metropolitní digitální stanice Českého rozhlasu. Mezi nejzajímavější body bude kromě promítání loňského oscarového hitu La La Land s Emmou Stone a Ryanem Goslingem v hlavních rolích patřit také prezentace a seznámení s novinkami v oblasti digitálního rozhlasového vysílání DAB+.

Oblast DAB rádia bude na akci zastupovat Roman Kropáček, provozní ředitel RTI cz a jeden z největších propagátorů digitálního rozhlasového vysílání v České republice. Operátor RTI cz je vedle Českých Radiokomunikací a Teleka jednou ze tří firem, které provozují na našem území vysílání DAB+. Západočeská firma působí se svým rozhlasovým multiplexem kromě Plzně, Karlovarska a Českobudějovicka také v Praze – zde však bohužel pouze v takzvaném pásmu L. Více o této akci naleznete na sociální síti Facebook v této události.

autor: lukpo
Spustit audio