Zoo Liberec zahajuje vánoční program

4. prosinec 2012

Zoologická zahrada Liberec zahajuje tento týden svůj letošní vánoční program. V jeho průběhu uskutečníme tři adventní večerní prohlídky a čtyři komentované vánoční prohlídky.

První večerní prohlídku nabídneme svým návštěvníkům již dnes 4. prosince (17.00 – 19.00). Rozžehneme i náš betlém v kontaktní zoo. Jako obvykle nebude chybět ani koupání slonice Rání (17.30) a krmení a cvičení lachtanů (18.30).

Druhou adventní prohlídku chystáme na čtvrtek 13. prosince, kdy mj. nabídneme vánoční výtvarnou dílnu v pavilonu žiraf a také křest našeho nového DVD s mláďaty bílého tygra, která se narodila letos 1. července.

Poslední předvánoční prohlídka je připravena na pátek 21. prosince a tradičně ji věnujeme vánočním písním a koledám, chybět nebudou ani drobné dárky pro všechny příchozí. Děti do 15 let, které do zoo přinesou nové či nepoužité školní potřeby pro sirotky z Burkiny Faso (projekt Pomozme budoucnosti), mohou vstoupit na všechny tři adventní večerní prohlídky zdarma.

V povánočním týdnu zoo přichystala hned čtyři sváteční komentované prohlídky – uskuteční se 27. a 28. prosince vždy v 10.00 a v 13.00. Kapacita na každou prohlídku je 25 návštěvníků (přihlásit se je možné na safarikova@zooliberec.cz nebo na 487 377 120). Prohlídka v délce 1,5 hodiny zavede zájemce i do zázemí zoo.

Podrobnosti o akcích naleznete na webu Zoo Liberec zde.

autor: ZOO Liberec
Spustit audio