Zpěvačka Katy Perry vystoupila v zaplněné O2 areně. Předvedla barevnou show

Katy Perry patří mezi nejúspěšnější zpěvačky současnosti. Boduje ale i jinde. Na sociální síti Twitter sleduje její účet přes 52 milionů lidí. Tímto rekordem se zpěvačka zapsala i do Guinnessovy knihy rekordů. Katy Perry dnes vůbec poprvé vystoupila v Praze a pro diváky připravila velkou a barevnou show.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Katy Perry

Katy Perry | Foto: Getty Images, Imagenet, MTV Networks Europe (Press Office)

Pražská O2 arena byla zcela vyprodaná, poslední lístky na Prismatic World Tour zmizely těsně před začátkem koncertu. Velkou část diváků tvořily malé děti, které dorazily i s rodiči.

Pro aktuální turné si zpěvačka připravila obří pódium ve tvaru hranolu, které zasahuje až do poloviny celé haly. Katy Perry zkrátka chce být svým fanouškům nablízku. Vystoupení pak zahájila hitem Roar.

Katy Perry, vlastním jménem Kathryn Elizabeth Hudson, byla hvězdou letošního přestávkového programu amerického Superbowlu. Na plochu stadionu ve Phoenixu přijela na obří zlaté maketě šelmy. Vždy ráda šokovala. Už když v roce 2008 jako dívka z křesťanské rodiny zpívala o tom, že se ráda líbá s jinými dívkami.

Výstřední je i zpěvaččin šatník. Jak sama říká, každý den má na sobě jiné šaty a ty většinou vyvolají u lidí úsměv. Mohli jste ji tak vidět třeba v šatech s rotujícími lízátky. A podobně barevná jsou i její vystoupení.

„Do Los Angeles jsem přijela s kytarou a v novinách si vyhledávala, kdy můžu v klubu zahrát svou hudbu před publikem. Pak jsem ale začala oblékat blyštivé kostýmy a podívejte, kde dneska jsem."

Katy Perry útočí doslova na všechny smysly svých fanoušků: „Ráda odměňuju lidi, kteří si koupí moje CD, ne jen stáhnou nahrávku. Album Teenage Dream proto vonělo jako cukrová vata. Nové CD je blyštivé a dovnitř jsem schovala pytlík ve tvaru hranolu se semínky divokých květin."

Zpěvačka byla už jedenáctkrát nominována na cenu Grammy, nikdy ale žádnou nedostala. Album Prism je sice velmi prodávané, podle kritiků ale sází na jednoduchý a nenápaditý pop. Katy Perry ovšem umí skvěle pracovat s fanoušky a v povědomí se udržuje i díky moderování různých hudebních cen.

Pro aktuální turné si zpěvačka připravila obří pódium ve tvaru hranolu, které odkazuje k názvu desky Prism | Foto: Vojtěch Koval

Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme