Zpěvačka Rihanna v Praze zpěvem a tancem rozdováděla O2 arenu

Zejména písně z nového alba Anti v zaplněné pražské O2 areně v rámci evropské části turné Anti World Tour nabídla barbadoská zpěvačka Rihanna. Jedna z nejúspěšnějších umělkyň současnosti představila i hosty turné, kterými jsou rapper Big Sean a DJ Mustard. Show podle pořadatelů sledovalo přibližně 14 tisíc diváků, převážně nadšených žen a dívek.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rihanna svůj tweet #FreePalestine smazala

Rihanna svůj tweet #FreePalestine smazala | Foto: oficiální Facebook Rihanny

Osmadvacetiletá Rihanna při své třetí návštěvě české metropole zahájila vystoupení písní Stay z alba Unapologetic z roku 2012. Předcházel jí efektní nástup, když přišla ochrankou vytvořeným koridorem přes vchod pro diváky. Koncert začala na plošině naproti hlavnímu pódiu, na kterou se dostala uličkou mezi překvapenými diváky.

Z plošiny se Rihanna oblečená do bílého pláště s kapucí dostala na visutý můstek, odkud nad hlavami diváků zazpívala nové skladby Woo a Sex With Me. Teprve poté se přesunula na hlavní scénu, kde za jásotu davů zazpívala hit Birthday Cake.

Za pomoci doprovodné kapely a několika tanečníků předvedla Rihanna show postavenou zejména na jejím zpěvu a tanci, čímž se odlišila od většiny interpretek populární hudby stavějících svá vystoupení na opulentní podívané.

Zazněla většina hitů Rihanny, mezi které patří píseň Umbrella, píseň, která byla ve Velké Británii deset týdnů v řadě na prvním místě žebříčku, nebo nový singl Work, který nazpívala s kanadskou r’n’b hvězdou Drakem. Při skladbě Diamonds se O2 arena rozzářila stovkami svítících mobilních telefonů a nechyběla písnička FourFiveSeconds, na níž spolupracovala s Kanyem Westem a Paulem McCartneyem.

Část bouřícího publika téměř celý koncert tančila, včetně fanoušků na místech k sezení. Jiskřivou show Rihanna doprovodila vyzývavým tancem s erotickým podtextem a provokativním průsvitným oblečením. "Neposílejte esemesky a nehoňte s mobily pokémony, sledujte mě," vyzvala barbadoská kráska v průběhu koncertu posluchače.

Zpěvačka, jejíž celé jméno zní Robyn Rihanna Fentyová, dosud prodala po celém světě 54 milionů alb a 210 milionů digitálních skladeb. Během sedmi let vydala sedm alb.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme