Známe prvního Pejska týdne! Zvítězil třináctiletý voříšek Prďolka

3. říjen 2016

Známe výsledky prvního kola soutěže Dej pac! Představujeme vám dvanáct soutěžících, kteří se ucházeli o titul toho "nej" pejska v prvním hlasovacím týdnu. Vítěze jste si zvolili sami.

Deset psích sympaťáků, kteří zvítězí v týdenních hlasováních, ale jen jeden se může stát naprostým vítězem v naší soutěži Dej pac. Od pondělí 26. září vám týden co týden představujeme novou skupinu pejsků, z nichž vaše hlasy vyberou jednoho vítěze - pejska týdne. Ten dostane samozřejmě cenu - speciální psí balíček, který si určitě užije. Navíc postoupí do velkého finále, v němž se v hlasování trvajícím celé dva týdny utká všech deset Pejsků týdne.

Týdenní hlasování začíná vždy v pondělí v 8 hodin ráno a končí v neděli (tentokrát tedy 2. října) ve 20 hodin večer. A proto vám už teď můžeme představit prvního Pejska týdne! Stal se jím třináctiletý voříšek Prďolka z Brna, který nasbíral neuvěřitelných 760 hlasů. Pokud byl i vaším favoritem, nezapomeňte nás dál sledovat. V prosinci se totiž Prďolka utká s dalšími devíti Pejsky týdne o titul Největší psí sympaťák.

Pokud jste svého miláčka do soutěže ještě nepřihlásili, nevěšte hlavu. Soutěžící se mohou hlásit až do 27. listopadu. Více o tom, jak svého psa do soutěže přihlásit se dozvíte v tomto článku.

A teď se podívejte, jak si jednotliví soutěžící vedli!

autor: ska
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.