Vybíráme NEJ pejska v soutěži Dej pac

26. srpen 2016

Máte doma psího fešáka, sympaťáka nebo rovnou krasavce? Přihlaste ho do naší soutěže a vyhrajte společně jednu z jedenácti cen.

Jsou to přátelé k nezaplacení. Vždycky nás rádi vidí, jsou připraveni se s námi bavit a užívat si života a dělají nám společnost, i když je nám ouvej. O jejich věrných službách jako hlídačů i pomocníků ani nemluvme.

Proto jsme na letošní podzim připravili pro všechny psí přátele posluchačů Českého rozhlasu Brno soutěž s názvem Dej pac.

Celkem potrvá dvanáct týdnů a návštěvníci internetových stránek poslouchamebrno.cz v ní budou hlasovat o toho „nej" pejska.

Přihlašujte pejsky od 1. září


Příklad registračního e-mailu:
Jméno: Rusty
Věk: 6 let
Plemeno: „voříšek“
Jméno a příjmení majitele: Petr Novák
E-mail: mojejmeno@adresa.cz
Tel.: 987 654 321
Místo bydliště: Židlochovice
Ostatní: Celý život jsme měli doma psa. Tím posledním, který u nás našel domov, je Rusty. Vzali jsme si ho z útulku před 5 lety.

Svého pejska můžete do soutěže přihlásit dvěma způsoby. Můžete poslat registrační e-mail na adresu poslouchamebrno@rozhlas.cz. Do předmětu zprávy napište: Dej pac. E-mail musí obsahovat fotografii pejska, kterou jste sami pořídili, a registrační údaje, které vidíte vypsané vlevo v boxu. (Pozor, fotografie by neměla být větší než 6 MB a menší než 300 kB).

Pokud internetovou poštu nepoužíváte, můžete si vytisknout registrační formulář u tohoto článku a přihlášku spolu s fotografií pejska (minimálně o rozměru 9 x 13 cm) poslat poštou na adresu Český rozhlas Brno, Beethovenova 4, 657 42, Brno. Na obálku nezapomeňte připsat heslo „Dej pac".

Soutěžící pejsky je možné přihlašovat od 1. září 2016 do 27. listopadu 2016. Pozor, abychom fotografii mohli do soutěže použít, musí na ní být pouze soutěžící pes (tedy žádný další člen rodiny nebo jiný člověk).

Jeden vítěz každý týden

Od 26. září 2016 začne vlastní hlasování. Každý týden bude jedna skupina pejsků soupeřit o Vaše hlasy na stránkách poslouchamebrno.cz. Hlasovat se bude od pondělních 8 hodin ráno do nedělních 20 hodin večer. Z jedné IP adresy můžete hlasovat každý den celkem třikrát, nezáleží na tom, zda dáte tři hlasy jednomu pejskovi nebo je rozdělíte mezi tři chlupaté krasavce.

Postupně tak návštěvníci webových stránek poslouchamebrno.cz zvolí celkem deset Pejsků týdne.

pes, pejsek, hlava psa (ilustrační obr.)

Každý Pejsek týdne získá dárkový balíček v hodnotě tisíc korun a postupuje zároveň do velkého finále o Největšího psího sympaťáka. Pro toho bude možné hlasovat nejen na internetových stránkách poslouchamebrno.cz, ale také prostřednictvím SMS zpráv. Absolutním vítězem bude ten, kdo získá nejvíce hlasů po sečtení těch na internetu i zaslaných SMS zprávou.

Největší psí sympaťák získá od Českého rozhlasu Brno vánoční balíček v hodnotě 5 tisíc korun.

Vzpomínáme a pomáháme

Soutěž Dej pac má ještě další rozměr – samostatnou kategorii Nezapomenutelní. Ta je věnována pejskům, kteří už tento svět opustili, ale jejich páníčci na ně stále s láskou vzpomínají.

Pokud byste se s ostatními posluchači chtěli podělit o nezapomenutelnou historku, jejímž hrdinou je váš již zemřelý pejsek, určitě nám ji napište nebo zavolejte. E-mailová i poštovní adresa jsou stejné, jako u přihlášek pejsků do Dej pac, pouze do předmětu mailu nebo na obálku napište heslo „Nezapomenutelní". Vybereme pro vás ty nejlepší a nejoriginálnější historky, které zazní ve vysílání a jejich autory oceníme hezkým dárkem.

Své historky můžete na výzvu moderátora volat také přímo do vysílání na telefonní čísla 542 215 678 nebo 542 218 484. I tyto historky oceníme.

Český rozhlas Brno se rozhodl spojit soutěž Dej pac i s dobročinností. Proto na konci soutěže věnuje vánoční dárek v podobě psích granulí také pejskům bez domova.

autor: ska
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka