Přijďte na Den otevřených dveří Českého rozhlasu Zlín

24. listopad 2017

V pátek 1. prosince to bude přesně měsíc od vzniku samostatného Českého rozhlasu Zlín. Výročí je to sice drobné, ale naše společné, proto jej chceme oslavit spolu s posluchači.

U slavnostního zahájení vysílání nejmladší stanice Českého rozhlasu byla v první listopadový den řada významných osobností z celého kraje. Posluchači mohli událost sledovat na webových kamerách nebo poslouchat právě zrozené samostatné vysílání.

Po rovných třiceti dnech našeho samostatného vysílání chceme vás, naše posluchače, pozvat na návštěvu osobní. Proto v pátek 1. prosince otevřeme dveře našeho sídla, tedy překrásné vily Jana Antonína Bati, pro všechny, kdo si jej touží prohlédnout.

Průvodkyní bude návštěvníkům oblíbená redaktorka Věra Hotařová. V jejím doprovodu mohou návštěvníci každou celou hodinu od 12 do 17 hodin ve skupinkách projít celou budovu, nahlédnout do zákulisí rozhlasového vysílání a ptát se na všechno, co je bude zajímat.

Kapacita našich prostor je omezená, kvůli komfortu návštěvníků tak můžeme přijmout pouze omezený počet lidí každou hodinu. Pokud o prohlídku sídla Českého rozhlasu Zlín máte zájem, přihlaste se, prosím, na konkrétní hodinu (tedy 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 a 17:00) prostřednictvím mailové adresy dod.zlin@rozhlas.cz a nebo telefonicky na čísle 725 891 829.

Pro každého posluchače, který s námi přijde naše měsíční výročí oslavit, je připravena malá pozornost. Těšíme se na vás!

autoři: ska , Markéta Janíková

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.