Zdeněk Junák má narozeninové rande

24. říjen 2017

Dobrá zpráva pro věrné posluchače Zdeňka Junáka: vysílání pravidelného sobotního Rendez-vous s Junákem se mohou už tuto sobotu 10. prosince zúčastnit osobně.

Máte rádi pořady Zdeňka Junáka a láká vás se rozhlasového vysílání podílet naživo? V sobotu 10. prosince máte příležitost! Náš milý pracovitý kolega totiž v úterý oslavil 65. narozeniny a dárek se chystá dát i svým fanouškům a posluchačům.

Proto sobotní odpolední Rendez-vous s Junákem odvysílá naživo z Jezuitského sklepa ve Starém Městě na Uherskohradišťsku a to před živým publikem. Právě z tohoto kraje Zdeněk totiž pochází.

A správná oslava se neobejde bez gratulantů. Blahopřát (a zazpívat) svému hereckému kolegovi přijdou například Alena Antalová, Petr Gazdík nebo Standa Hložek. A nemohou chybět ani Vinařští romantici. Nenechte si odpoledne plné smíchu a pěkných písniček ujít!

Pokud byste chtěli být 10. prosince mezi 14:00 a 16:00 u toho, máte možnost. Stačí si rezervovat místa prostřednictvím mailu koncert@rozhlas.cz nebo na telefonu 542 523 151. Vstupné je zdarma.

autor: ska
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.