-
Skládaná kuřecí cihla se slaninou
Nápady, jak využít v kuchyni kuřecí maso, přináší tento týden Apetýt. Inspirujte se!
-
Houbový dort
Připravte si s Apetýtem houbový dort. Hlavní ingrediencí jsou dary lesa. Pokud je máte uschovány v mrazicím boxu nebo naloženy, budou se hodit.
-
Babiččiny pečené knedlíky
Pondělní Apetýt vám naservíruje netradiční recept – babiččiny pečené knedlíky. Jak na ně?
-
Cibulka v sýrovém těstíčku
Cibulka v sýrovém těstíčku, to je jarní recept, která vám servíruje Apetýt. Pikantní mlsání k pivu nebo vínu skvěle doplní rajčatová omáčka.
-
Pohankové šátečky
V Apetýtu nabízíme recept na pohankové šátečky. Začneme slanou verzí a na závěr doplníme variantu nasladko.
-
Višňové řezy s likérem
O tom, že višňové řezy chutnají skvěle, se přesvědčíte, až je připravíte.
-
Krupicové řezy
S Apetýtem pečeme a ladíme se na blížící se svátky jara, rodinných setkání a návštěv, pro které je často nutné něco rychle upéct. Zkuste tyhle krupicové řezy.
-
Slaný koláč s karotkou
Připravte si s Apetýtem slaný koláč s karotkou.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka