Brambory s vůní dálek
Vyzkoušejte recept od naší moderátorky Jarky Vykoupilové. Poslouchejte recepty Apetýtu každý všední den po 10. hodině.
Budeme potřebovat:
brambory
cibule
celer
mrkev
petržel
celé stroužky česneku
Na ochucení:
med
citrónová šťáva
rozmarýn
koření garam masala
máslo
voda na podlití
sůl
Postup:
1. Na plech nakrájíme následující zeleninu, množství záleží na chuti každého z nás.
2. Pečeme 1 hodinu v předehřáté troubě na 180 stupňů, občas promícháme a případně podlijeme vodou.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka