Grilované broskve
Vyzkoušejte recept od Lenky Jíšové ze Znojma. Poslouchejte recepty Apetýtu každý všední den po 10. hodině.
Budeme potřebovat:
zralé měkčí broskve (případně nektarinky)
olivový olej
rozmarýn
špetka soli a pepře
Postup:
1. Rozpůlené a vypeckované plody potřeme okořeněným olejem a grilujeme na mřížce, nebo kameni.
2. Hotové jsou, když se dužina lehce zatáhne dozlatova, nebo se na slupce udělají malé puchýřky. Podáváme pokapané medem se zmrzlinou.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka