Zeleninové chipsy
Vyzkoušejte recept od naší redaktorky Zuzky Plíškové. Poslouchejte recepty Apetýtu každý všední den po 10. hodině.
Budete potřebovat:
mrkev
petržel
brambory
řepa
česnek
olivový olej
sůl a koření
Postup:
1. Zeleninu očistíme a nastrouháme na mandolíně na tenké plátky.
2. Olivový olej smícháme se solí a kořením. Promícháme se zeleninou a necháme chvíli stát.
3. Plech vyložíme pečicím papírem a plátky zeleniny na něj rovnoměrně poklademe.
4. Pečeme asi tři čtvrtě hodiny při 160 stupních. Po upečení ještě můžeme dochutit.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka