Máte Apetýt? Vyhrajte sadu nádobí, pánev nebo kuchařku

11. duben 2016

Posbírejte všechny ingredience ve vysílání Českého rozhlasu Brno a soutěžte o lahodné ceny!

„Já mám Apetýt.“ Máte ho také? A vaříte rádi? Potom si určitě nalaďte Český rozhlas Brno. A od 11. dubna do 22. dubna ve všední den ráno mějte uši nastražené. Začíná totiž nová soutěž o sadu značkového nádobí, dvě značkové pánve a devět kuchařek „Vaříme s Apetýtem (podruhé)“.


SMS soutěž o 9 kuchařek
Zašlete SMS zprávu s odpovědí z mobilního telefonu na číslo 900 11 04. Zpráva musí být ve tvaru: Morava (mezera) ingredience, jméno, příjmení a město/obec bydliště soutěžícího. SMS posílejte bez diakritiky. (Příklad: MORAVA 200 ML MLEKA, MARIE NOVAKOVA, VLASATICE).
Příjem a zpracování SMS technicky zajišťuje společnost Advanced Telecom Services, s.r.o. (ATS). Cena 1 SMS jsou 4,- Kč vč. DPH

Každý den zazní ve vysílání Českého rozhlasu Brno jedna soutěžní ingredience z tajného receptu, který připravila redaktorka Zuzana Plíšková. Tuto ingredienci si pečlivě poznamenejte, protože vyhrát můžete hned dvakrát.

Pokud pošlete SMS zprávu podle vzoru, který vidíte v rámečku vlevo, můžete následující den vyhrát kuchařskou knihu „Vaříme s Apetýtem (podruhé)“.

SMS zprávu můžete posílat do 8:00 druhého dne po odvysílání ingredience. Tedy ingredienci z 11. dubna můžete posílat do 8 hodin ráno 12. dubna. Vítězem bude SMS zaslaná v pořadí, které odpovídá pořadí příslušného dne v měsíci (13. dubna tedy kuchařku získá 13. správná SMS s ingrediencí z 12. dubna). Výherce vyhlásí moderátorka před 9 ráno v pořadu Dobré ráno, Moravo!

Hrajte o sadu nádobí a značkové pánve

Zapsanou ingredienci ale rozhodně nezahazujte ani poté, co se vám podaří vyhrát kuchařku. Pokud shromáždíte všech devět soutěžních ingrediencí, máte ve velkém finále soutěže „Já mám Apetýt“ šanci vyhrát sadu značkového nádobí nebo jednu ze dvou značkových pánví.

Čtěte také

Co je k tomu třeba? Musíte se 22. dubna na výzvu moderátora pořadu Apetýt dovolat na telefonní číslo 542 215 678 nebo 542 218 484 a správně všechny ingredience vyjmenovat.

První dva soutěžící, kteří správně vyjmenují všech devět ingrediencí, vyhrávají značkovou pánev. Hlavní cena soutěže čeká na třetího soutěžícího v pořadí, který se dovolá a ingredience správně vyjmenuje.

autor: ska
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.