Zlín porazil Baník a má 9 bodů, zápas přerušilo řádění fanoušků

Překvapivé pronásledovatele má pražská Sparta na čele třídící se tabulky fotbalové Synot ligy. Pouhý jeden bod ztrácí fotbalisté Zlína, kteří ve fanoušky přerušeném zápase porazili Baník Ostrava 2:0. Ve druhém moravském souboji si Olomouc s Brnem rozdělily po bodu za remízu 1:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Poznar má důvod se radovat, vstřelil vítězný gól

Tomáš Poznar má důvod se radovat, vstřelil vítězný gól | Zdroj: ČTK

Jediná branka zápasu Zlína proti Baníku padl ve 36. minutě. Diego Živulić našel v pokutovém území spoluhráče Tomáše Poznara, který prostřelil vše včettně gólmana Pavlenky.

Baník se ve druhém poločase tlačil za vyrovnáním, agilní byl hlavně Francis Narh, ostravské snažení ale zabrzdila 60. minuta a červená karta pro Filipa Kašu za zákrok mimo hru.

Ostravští fanoušci výrok rozhodčího nepřijali a jejich divoké chování v sektoru pro hosty překročilo únosnou mez. Po prolomení plotu a vytrhání sedaček musela zasahovat policie. Zápas tak byl na více než dvacet minut přerušen.

Zlínská policie kvůli výtržnostem při utkání zadržela šest fanoušků Baníku

Číst článek

Po uklidnění situace ze snahy Baníku nic nezbylo a byli to naopak domácí. Železník a Koreš své šance neproměnili, až Poznar svým druhým gólem zvýšil těsně před koncem dlouhého nastavení na 2:0. Zlín je po výhře v tabulce druhý s devíti body.

V zápase Sigmy Olomouc s brněnskou Zbrojovkou se na gól čekalo téměř 70 minut. Až pak Michal Škoda v pokutovém území nabídl míč Pavlu Zavadilovi, který dostal hosty do vedení.

Asistent u úvodního gólu Škoda ale v 76. minutě musel do sprch poté, co stáhl domácího kapitána Rajnocha. Sigma přesilovku využila 7 minut před koncem, když se z otočky prosadil Tomáš Chorý. Obě mužstva se tak rozešla smírně 1:1.

4. kolo první fotbalové ligy:
Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1:1 (0:0)
Branky: 83. Chorý - 68. Zavadil. Rozhodčí: Nenadál - Hock, Arnošt. ŽK: Halenár, Rajnoch, Zahradníček - Lutonský, Košťál, Lacko, Zavadil. ČK: 76. Michal Škoda (Brno). Diváci: 5062.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme