Kuchařské čarování

Skvělou úrodu zajistí hnůj, vědí na farmě v Doňově. Bez chemie tu pěstují špičaté zelí i fialovou mrkev

Před čtyřmi lety se rodina Petra Mastného rozhodla ze zdravotních důvodů opustit Prahu a přesídlit do jižních Čech. Koupili si hospodářství v Doňově u Veselí nad Lužnicí. Dnes tu provozují velkou zelinářskou farmu.

Delikatesy z jehněčího masa - anglické dušené...

Jehněčí maso od pradávna patřilo k...

Pivovarská cibulačka - originální variace...

Dlouhé roky bývaly polévku dominantní...

O pořadu

Kuchařské čarování

Čas vysílání: úterý 09:05  |  Délka pořadu: 35 minut  
 
V kuchyni (ilustrační foto) - Foto: Fotobanka Stock.xchng

V kuchyni (ilustrační foto)Foto: Fotobanka Stock.xchng

Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.

Tematicky se pořad zaměřuje podle sezóny, aktuálních příležitostí, svátků, ale i podle přání posluchačů. 

Vystupují zde odborníci na výživu a zdravý životní styl. Občas natáčíme přímo v terénu – tedy v kuchyni nějakého šéfkuchaře nebo známé osobnosti. 

Připravuje:
Petr Stupka a Jana Urbanová 

Historie pořadu:
Pořad se vysílá od roku 1992. 

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v iRadiu. 

Pořad: Kuchařské čarování  |  Stanice: České Budějovice
Čas vysílání: úterý 09:05  |  Délka pořadu: 35 minut  
 
Jihočeský kraj
  silnice II/159, Neznašov, okr. České Budějovice, uzavřeno, stavební práce, Od 18.09.2017 07:00 Do 09.10.2017 23:59, objížďka po této trase: Albrechtice, Všeteč, Temelín, Záluží obousměrně, Vydal: Městský ...
  ulice náměstí J. A. Komenského, Blatná, okr. Strakonice, uzavřeno, práce na inženýrských sítích, Od 25.09.2017 00:00 Do 01.10.2017 23:59, Úplná uzavírka místních komunikací v prostoru nám. J.A. Komenského ...
  silnice III/1399, v katastru obce Lažánky, okr. Strakonice, práce na silnici, střídavý jednosměrný provoz, Od 02.10.2017 00:00 Do 27.10.2017 23:59, Částečná uzavírka silnice III/1399 v úseku podél Starého ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace