Kuchařské čarování

Skvělou úrodu zajistí hnůj, vědí na farmě v Doňově. Bez chemie tu pěstují špičaté zelí i fialovou mrkev

Před čtyřmi lety se rodina Petra Mastného rozhodla ze zdravotních důvodů opustit Prahu a přesídlit do jižních Čech. Koupili si hospodářství v Doňově u Veselí nad Lužnicí. Dnes tu provozují velkou zelinářskou farmu.

Delikatesy z jehněčího masa - anglické dušené...

Jehněčí maso od pradávna patřilo k...

Pivovarská cibulačka - originální variace...

Dlouhé roky bývaly polévku dominantní...

O pořadu

Kuchařské čarování

Čas vysílání: úterý 09:05  |  Délka pořadu: 35 minut  
 
V kuchyni (ilustrační foto) - Foto: Fotobanka Stock.xchng

V kuchyni (ilustrační foto)Foto: Fotobanka Stock.xchng

Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.

Tematicky se pořad zaměřuje podle sezóny, aktuálních příležitostí, svátků, ale i podle přání posluchačů. 

Vystupují zde odborníci na výživu a zdravý životní styl. Občas natáčíme přímo v terénu – tedy v kuchyni nějakého šéfkuchaře nebo známé osobnosti. 

Připravuje:
Petr Stupka a Jana Urbanová 

Historie pořadu:
Pořad se vysílá od roku 1992. 

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v iRadiu. 

Pořad: Kuchařské čarování  |  Stanice: České Budějovice
Čas vysílání: úterý 09:05  |  Délka pořadu: 35 minut  
 
Jihočeský kraj
  místní komunikace v obci Blatná (okres Strakonice), uzavřeno, Od 03.12.2017 06:00 Do 03.12.2017 19:00, Úplná uzavírka místních komunikací, nám. J.A. Komenského a jednosměrného úseku ul. Purkyňova v Blatné, ...
  místní komunikace, Strakonice, okr. Strakonice, uzavřeno, Od 03.12.2017 08:00 Do 03.12.2017 21:00, úplná uzavírka místní komunikace v ulici Velké náměstí ve Strakonicích, v úseku od křižovatky s ulicí ...
  místní komunikace obci Kaplice (okres Český Krumlov), uzavřeno, Od 05.12.2017 15:00 Do 05.12.2017 20:00, Úplná uzavírka centra města Kaplice 5.12.2017 Mikulášská show; Farské náměstí, Kostelní, Linecká, ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace