Kuchařské čarování

Delikatesy z jehněčího masa - anglické dušené jehněčí a francouzská jarní pečeně

Jehněčí maso od pradávna patřilo k oslavě jara a nového života. V současné době se ho ale u nás konzumuje pohříchu málo, což je velká škoda. Pokud budete mít možnost jehněčí maso koupit, neváhejte. Je to jemná, lehce stravitelná a přitom nutričně hodnotná...

Pivovarská cibulačka - originální variace...

Dlouhé roky bývaly polévku dominantní...

Sedm zásad zdravého vaření

O zdravém jídle, vaření a stravování...

O pořadu

Kuchařské čarování

Čas vysílání: úterý 09:05  |  Délka pořadu: 35 minut  
 
V kuchyni (ilustrační foto) - Foto: Fotobanka Stock.xchng

V kuchyni (ilustrační foto)Foto: Fotobanka Stock.xchng

Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.

Tematicky se pořad zaměřuje podle sezóny, aktuálních příležitostí, svátků, ale i podle přání posluchačů. 

Vystupují zde odborníci na výživu a zdravý životní styl. Občas natáčíme přímo v terénu – tedy v kuchyni nějakého šéfkuchaře nebo známé osobnosti. 

Připravuje:
Petr Stupka a Jana Urbanová 

Historie pořadu:
Pořad se vysílá od roku 1992. 

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v iRadiu. 

Pořad: Kuchařské čarování  |  Stanice: České Budějovice
Čas vysílání: úterý 09:05  |  Délka pořadu: 35 minut  
 
Jihočeský kraj
  Srážky: déšť, Na Babě
  Od 27.6.2017 12:00 do 14:05; v ulici Katovická v obci Strakonice; nehoda; 2 havarovaná vozidla; 2x OA, bez zranění.
  místní komunikace, Na Dubovci, v katastru obce Strakonice, okr. Strakonice, uzavřeno, Od 01.07.2017 12:00 Do 01.07.2017 20:00, Úplná uzavírka místní komunikace včetně parkovacích stání v ulici Na Dubovci ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace