Kuchařské čarování

Delikatesy z jehněčího masa - anglické dušené jehněčí a francouzská jarní pečeně

Jehněčí maso od pradávna patřilo k oslavě jara a nového života. V současné době se ho ale u nás konzumuje pohříchu málo, což je velká škoda. Pokud budete mít možnost jehněčí maso koupit, neváhejte. Je to jemná, lehce stravitelná a přitom nutričně hodnotná...

Pivovarská cibulačka - originální variace...

Dlouhé roky bývaly polévku dominantní...

Sedm zásad zdravého vaření

O zdravém jídle, vaření a stravování...

O pořadu

Kuchařské čarování

Čas vysílání: úterý 09:05  |  Délka pořadu: 35 minut  
 
V kuchyni (ilustrační foto) - Foto: Fotobanka Stock.xchng

V kuchyni (ilustrační foto)Foto: Fotobanka Stock.xchng

Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.

Tematicky se pořad zaměřuje podle sezóny, aktuálních příležitostí, svátků, ale i podle přání posluchačů. 

Vystupují zde odborníci na výživu a zdravý životní styl. Občas natáčíme přímo v terénu – tedy v kuchyni nějakého šéfkuchaře nebo známé osobnosti. 

Připravuje:
Petr Stupka a Jana Urbanová 

Historie pořadu:
Pořad se vysílá od roku 1992. 

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v iRadiu. 

Pořad: Kuchařské čarování  |  Stanice: České Budějovice
Čas vysílání: úterý 09:05  |  Délka pořadu: 35 minut  
 
Jihočeský kraj
  silnice III/14323, Branišov - Třebín, okr. České Budějovice, uzavřeno, stavební práce, Od 26.05.2017 08:00 Do 08.06.2017 23:59, úplná uzavírka silnice III/14323 mezi obcemi Branišov a Třebín, Objížďka ...
  silnice I/3, v katastru obce Kaplice, okr. Český Krumlov, opakované krátkodobé uzavírky, Od 01.05.2017 00:00 Do 03.04.2018 23:59, Úplné krátkodobé uzavírky silnice I/3 v k.ú. Kaplice, okr. Český Krumlov ...
  silnice I/39 - část obce Maňava-Pihlov, v katastru obce Horní Planá, okr. Český Krumlov, práce na údržbě mostu, kyvadlový provoz jedním jízdním pruhem, Od 29.05.2017 00:00 Do 15.10.2017 23:59, částečná ...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace