Český rozhlas České Budějovice na dnech reklamy

23. duben 2002

Ve dnech 18. - 21.4. 2002 se Český rozhlas České Budějovice účastnil Obchodních a prezentačních dnů reklamy, které byly v letošním roce nově spojeny s Mobil salonem na českobudějovickém Výstavišti. Ve spolupráci s Jihočeským muzeem, ABA a Jihočeským divadlem se regionální rozhlasové studio samostatně prezentovalo v pavilonu R3.

Návštěvníci viděli přenosový vůz v akci, denně koncertoval 16-ti členný žákovský Symfonický orchestr Václava Hlaváče při ZUŠ. Zajímavá byla výstava nazvaná Historie zvuku, kterou zapůjčilo Jihočeské muzeum. Na výstavní ploše rozhlasu byla vidět i společnost ABA, aby zpestřila propagaci dopravního zpravodajství Zelené vlny. Součástí výstavy byl i odborný seminář o reklamě a médiích. Za rozhlas vystoupil PhDr. Václav Hradecký, vedoucí oddělení výzkumu Českého rozhlasu, s přednáškou na téma význam rozhlasu jako média. Fotografie z této akce si prohlédněte v přiložené fotogalerii.

autoři: čro čb , Tomáš Kollarczyk
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.