Český rozhlas je partnerem Kabelkového veletrhu. Přineste k nám staré tašky a pomozte dětem

21. červenec 2015

Kabelkový veletrh pomůže i letos talentovaným dětem! Český rozhlas České Budějovice spojil síly s regionálními Deníky a znovu pořádají charitativní akci, na které si můžete pořídit nový kousek do šatníku za symbolickou cenu a navíc tím pomoci dobré věci!

Přineste na recepci Českého rozhlasu České Budějovice, U Tří lvů 1 nebo do okresní redakce jihočeských Deníků kabelky, kravaty a šátky, které vám zůstávají doma ve skříni a přitom by mohly ještě jiným udělat radost.

Shromážděné módní doplňky prodáme za symbolické ceny na charitativní akci v českobudějovickém obchodním centru IGY ve středu 2. září 2015. Výtěžek prostřednictvím Městské charity České Budějovice poputuje k dětem, které potřebují peníze pro rozvoj svého talentu.

Od vyhlášení akce lidé darovali již přes dva tisíce kabelek, kravat a šátků. Děkujeme! V Českém rozhlase se nám za poslední dny nashromáždilo také dost kousků (na snímku s kabelkami pózují webeditorka Andrea Zahradníková, moderátorka Jana Urbanová, redaktorka zpravodajství Jitka Cibulová Vokatá, zprávařka Petra Matoušková a redaktorka Aneta Veselá).

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka