Jana mění životní styl s Dámskou jízdou. Po měsíci je nadšená

27. říjen 2015

Jednašedesátiletá paní Jana se v září 2015 stala figurantkou projektu pořadu Dámská jízda. Za pomoci výživové poradkyně Jindry Jeníkové se snaží nastartovat zdravý životní styl a odstranit jo-jo efekt.

Po měsíci nastal čas na první kontrolu a výsledky jsou skvělé. „Jsem opravdu nadšená a chci paní Janu velice pochválit. Je vidět, že když se chce, tak mohou být fantastické výsledky, a to bez ohledu na věk,“ komentuje Jindra Jeníková.

V září vážila paní Jana 68,4 kilogramů, v říjnu 65,9 kilogramů. Útrobní tuk před měsícem zabíral 139,4 centimetrů čtverečních, nyní 130,6 centimetrů čtverečních.

Figurantka projektu je proto také nadšená. „Je to skvělé nejen kvůli tomu, co vidím v zrcadle, ale i ze zdravotních důvodů. Snáz se mi všechno dělá. Opravdu mě to nastartovalo a už začínám vymýšlet, co budu dělat dál,“ říká.

Zdravý jídelníček, který připravila Jindra Jeníková, se od jejích předchozích diet paní Jany liší tím, že vůbec nemá hlad. „Úplně mě dostalo, že člověk opravdu nemá hlad a naopak se musím do svačiny nutit. Jídelníček je opravdu pestrý, na talíři to vypadá nádherně a kamarádi mi říkají, že bych mohla dělat reklamu na jídlo,“ říká.

Velkým problémem paní Jany byl pitný režim. Jakmile začala více pít, vyplavily se z těla odpadní látky a zároveň tělo přestalo zadržovat vodu.

Více o stravování paní Jany v pořadu Dámská jízda, který si můžete poslechnout v odkazu výše.

Spustit audio