Czeching 2015: foukáme do plachet české alternativní hudbě!

1. duben 2015

Letos nám jsou tři a dáváme o sobě slyšet o něco víc. Normálka, řekl by si leckterý rodič. Srovnání s vývojovými etapami dítěte není v případě Czechingu ale úplně na místě.

Czeching vstupuje do 3. ročníku specifického programu, který je mixem soutěže hudebních talentů, vysílání s celkovou stopáží 390 minut, diskusí, veřejných anket i hlasování, sledování stopy vítězů u nás i za hranicemi a do jisté míry i útržků z deníku několika umělců, kterým chceme krýt záda na jejich cestě za evropskými posluchači. Hledáme nejnadějnější skladbu pro export a jejím autorům umožníme nahrát profi EP, které pak rozešleme evropským rádiím. Snažíme se zlepšovat po všech stránkách: Czeching 2015 bude atraktivnější, zábavnější, napínavější, přístupnější, interaktivnější, vizuálnější, zajímavější a … zapomněli jsme ještě na nějaké magické slovo?:) Ať tak, nebo tak, v hledáčku máme stále talenty české alternativní scény, kterým chceme fouknout do plachet na jejich cestě k evropským posluchačům. A jsme na ně pyšní. A jsme z nich nadšení.

Ve vysílání se sice s Czechingem přihlásíme až 2. září, ale přípravy jsou už teď v plném proudu. Sledujte novinky – nabídneme je tady!

autor: Stano
Spustit audio