Jock The Lock: Changing The Way

5. květen 2013

Projekt Jock The Lock a jeho skladbu Changing The Way nominovali jako divokou kartu Czechingu 2013 jeho autoři Ajva a Stano.

Talentovaný elektronický producent Jaromír Bednář je původem z Opavy, ale za pevnou součást pražské komunity elektronických producentů a djs je pokládán už řadu let. Preciznost, prostor a práce s detailem – to jsou charakteristické znaky Jaromírova rukopisu. Vedle sólové tvorby spolupracoval s mnoha dalšími jmény na scéně – se Sárou Vondráškovou z Never Sol (Labua X), s Josefem Sedloněm (Universal Loosers), s Philipem TBC (Slippery Jack), s Richardem Tauchmannem z Real Transported Man (JTL & Tau) nebo s Gary Rostockem (Atomise). Je žádaným remixérem – přemíchal třeba Načevu, australského písničkáře Jamisona Younga, Republic Of Two, Anse a celou řadu dalších umělců. Po aktivitách na poli dubstepu a autonomic soundu se Jaromír v poslední době zaměřuje spíš na oblast minimal techna a bass music a umělecké jméno zkracuje na J Lock.

Jock The Lock and his song Changing The Way was nominated as a wild card for Czeching 2013 by its creators, Ajva and Stano.

Although originally from Opava, the talented electronic producer Jaromír Bednář has for many years been considered an integral element of the Prague community of DJs and electronic music producers. Precision, space and attention to detail – are all characteristic features of Jaromír’s signature style. Aside from his solo work, he has collaborated with many other artists – Sára Vondrášková of Never Sol (Labua X), Josef Sedloň (Universal Loosers), Philipem TBC (Slippery Jack), Richard Tauchmann of Real Transported Man (JTL & Tau) and Gary Rostock (Atomise). He is a sought-after remixer too – remixing tracks by Načeva, Australian singer-songwriter Jamison Young, Republic of Two, Ans as well as many other artists.

Following on from his dubstep and autonomic sound projects, Jaromír has lately been focusing on minimal techno and bass music, abbreviating his pseudonym to J Lock.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio