Nové album Wild Tides je venku!

25. únor 2015

EP Sever Fashion vznikalo v karlínském Studiu A v Českém rozhlase. Pod hudební režií je podepsán Jirka Šimek, jako producent na svět albu pomáhal Martin Přikryl a jako zvukový mistr Karel Fisl.

Dopadlo podle představ všech a kapela se během nahrávání nerozpadla, což je dobrá zpráva. A Martin Přikryl k tomu dodal: “Já když nahrávám, tak lítají kytary, ale o to jsem u Wild Tides starost neměl.”

Mimochodem Wild Tides jsou v současnosti rozjetí tak, že se snad ani nedokáží zastavit. Obrysy pomalu dostává nové album, které frontman Jakub Kaifosz hodlá nahrát sám a jinak. Těžištěm by se měl stát úplně nový materiál, doplněný o dvě překopané starší skladby Daydream Dayjob a Longing. Jakub varuje, že fanoušky Wild Tides možná čeká překvápko: „Bude se to jmenovat ´Hell Camino´ a bude to šílernej Neil Young kříženej s 50´s doo wopem, barbershopem a gospelem. Bude to zlo :)“

Tracklist EP Sever Fashion od Wild Tides
1. Do The Romp (2:08)
2. Hung Loose (2:23)
3. Working On The Highway Of Love (3:24)
4. No Fun At All (2:00)
5. Hook Sinker (2:44)

Poslechněte si album Sever Fashion na Soundcloud.com.

0:00
/
0:00
0:00
/
0:00
0:00
/
0:00
0:00
/
0:00

EP Sever Fashion na Bandcamp

Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.