V Mlýnci na Tachovsku se chystá další technoparty

Tanečníci postupně přijíždějí a policie ověřuje při vjezdu na louku jejich tototožnost. Pronajaté pozemky policie ohraničila červenobílou páskou a účastníkům rozdává černobílé mapy oblasti. Žádné jednání mezi policií, starostou a organizátory dnes neproběhlo.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

vykolíkovaná plocha pro ParoubTek na Tachovsku

vykolíkovaná plocha pro ParoubTek na Tachovsku | Zdroj: ČTK

Technaři schůzku zrušili s tím, že už všechny nutné kroky učinili, říká Tomáš z Prahy: "Mluvil jsem telefonicky s panem Sopkem, domluvili jsme se, že schůzku zrušíme, že jsme všechny náležitosti splnili, máme všechna povolení, všechno jsme ohlásili. Máme doklady k pozemkům s panem Pleskym, katastrální mapu, prostě všechny věci. Proto není důvod se scházet a ještě se na něčem dohadovat, protože všechno je jasné."

Také starosta Přimdy Ján Sopko se proto na technoparty nijak nepřipravuje: "Předpokládám, že budou dodrženy veškeré zákony a vyhlášky. Snad nebude žádný problém. Požádal jsem policii v případě porušování obecně platné vyhlášky, aby nám tam neparkovala vozidla v Újezdě a Mlýnci. A aby tam zajeli hasiči, sanitky a další složky. Jinak domluvu s policií nemám."

Motivem setkání s názvem ParoubTek je protest proti zásahu policie na nedávném CzechTeku. Vláda trvá na tom, že policie v Mlýnci na konci července nepochybila až na několik excesů. Policii stál zásah na CzechTeku více než 31 milionů korun.

Milan Kopp, Ľubomír Smatana Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme