Kroměříž se konečně dočká VKV signálu stejnojmenného rádia

12. prosinec 2016

Stanice slaví právě dnes své čtvrté narozeniny. Poprvé si ji posluchači mohli naladit symbolicky 12. prosince ve 12 hodin a 12 minut.

Rádio Kroměříž chystá spuštění nového VKV vysílače pro stejnojmenné jihomoravské město. Začátkem roku 2017 tu odstartuje na frekvenci 103.3 MHz. Společně se zlínským kmitočtem 107 MHz tak Radio Kroměříž pokryje celkově okolo 150 tisíc obyvatel. Stanice cílí zejména na místní posluchače. Ve spolupráci s městem chystá na 21. ledna 2017 ples v Domě kultury, 18. března přijde na řadu Maškarní bál aneb Ples plný komedie.

Stanice slaví právě dnes své čtvrté narozeniny. Poprvé si ji posluchači mohli naladit symbolicky 12. prosince ve 12 hodin a 12 minut. Dosavadní existenci Rádia Kroměříž hodnotí její programový ředitel Miroslav Karásek jako úspěšnou. Stanice je jen jednou z mnoha, kterou si mohli posluchači nově za poslední týdny a měsíce naladit. Začátkem prosince, jak informoval web Jihlavského DX klubu, odstartoval v Dačicích další vysílač Rádia Česká Kanada. Nově je k naladění v Plzni i pražské Radio 1 a do provozu se chystají nové kóty Hey Rádia v České Lípě a Rumburku, které má zájem vstoupit i do Prahy.

autor: lukpo
Spustit audio