Media Bohemia chce upustit od značky Hitrádio Orion Morava

12. říjen 2016

„Provozovatel provedl analýzu skladby programu Hitrádio Orion Morava a na základě zjištěných výsledků má zájem provést dílčí úpravy vysílacího schématu,“ uvádí firma.

Rozhlasová skupina Media Bohemia chce upustit od značky Hitrádio Orion Morava a využívat v tomto regionu pouze označení Hitradio Orion. Vyplývá to z žádosti, kterou firma zaslala nedávno Radě pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) a objevila se nyní na jejím webu. Z webu Hitrádio Orion vyplývá, že dodatek Morava používá pro své frekvence ve Zlíně, Kelčském Javorníku, Olomouci, Novém Jičíně, Valašském Meziříčí a Vsetíně.

„Provozovatel provedl analýzu skladby programu Hitrádio Orion Morava a na základě zjištěných výsledků má zájem provést dílčí úpravy vysílacího schématu, a to tak, aby upravené znění licenčních podmínek lépe odpovídalo stávajícím potřebám posluchačů, samozřejmě při důsledném zachování výchozí základní programové specifikace „Hudebně informačního vysílání',“ píše žadatel v žádosti regulátorovi a zároveň dodává, že poměr české a slovenské hudební tvorby k produkci zahraniční neklesne pod 10 % a nabídne skladby z širšího hudebního spektra - hudbu od 80. let až po současné hudební trendy.

autor: lukpo
Spustit audio