Regulátor změnám na rádiích Kiss nebrání, chystá se centrální program

6. duben 2017

Playlist pražského studia Kiss, které má být základem nového programu, má patrný příklon k hudbě 90. let, v některých dnech byl slyšet i znatelný podíl taneční hudby, všiml si web RadioTV.cz.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) nebrání rozsáhlým změnám, kterými v těchto týdnech prochází rádiová síť privátních stanic Kiss. RRTV s nimi na aktuálním zasedání, jež se konalo v úterý, vyslovila souhlas. O novinkách, které posluchače Kissů čekají, informoval web Digitální rádio začátkem března. Jde především o centralizaci programu a zahrnutí jednotlivých regionálních značek pod společnou identitu.

„Playlist pražského studia Kiss, které má být základem nového programu, má patrný příklon k hudbě 90. let, v některých dnech byl slyšet i znatelný podíl taneční hudby. Celkově došlo k „omlazení hudby“ a ve velké míře se objevují i miléniové hity. Jde o vysílání v duchu nového sloganu,“ informoval web RadioTV.cz. Z vysílání Kiss Jižní Čechy a Kiss Hády zmizely původní moderátorské dvojice, změn doznal i program na stanici Kiss Delta. Webové stránky „nové“ sítě Kiss na adrese http://www.kiss.cz/ jsou již se základní prezentací v provozu.

autor: lukpo
Spustit audio