Alan Electronics přichází s novým DAB+ adaptérem pro autorádia

23. srpen 2017

Díky podpoře Bluetooth je připravena bezdrátová komunikace s mobilními telefony, případně tablety, a to nejen pro poslech hudby, ale také pro zabudované handsfree.

Německá společnost Alan Electronics přichází krátce po uvedení nového hybridního přijímače i s vlastním DAB+ adaptérem Albrecht DR 57 určeným pro autorádia. Ocení ho tak všichni majitelé vozů, kteří ještě nejsou připraveni pro poslech pozemního digitálního rozhlasu. Novinka Albrechtu umožňuje dvojí komunikaci – buďto prostřednictvím zabudovaného VKV vysílače, případně prostřednictvím rozhraní AUX.

DAB+ adaptér umožňuje uložení pěti nejoblíbenějších stanic do paměti. Díky podpoře Bluetooth je připravena bezdrátová komunikace s mobilními telefony, případně tablety, a to nejen pro poslech hudby, ale také pro zabudované handsfree. Součástí balení je také aktivní anténa na fólii, která umožňuje poslech digitálního rozhlasu ve III. pásmu. Uvedením DAB+ adaptéru chce Alan Electronics rozšířit řady svých zákazníků, protože poslech rádia ve vozech je naprosto přirozenou součástí a lidé v něm tráví významnou část dne. Podpora slideshow – doplňkových obrazových informací - je samozřejmostí.

autor: lukpo
Spustit audio