Albrecht DR 65 C: Tranzistorák s barevným displejem pro DAB+

15. únor 2017

Firma uvádí, že novinkový rozhlasový přijímač je vhodný pro poslech do domácnosti, kuchyně, případně na zahradu. Z baterií má napájení vydržet až šest hodin provozu.

Německá společnost Alan Electronics, která je velmi aktivní v oblasti uvádění nových DAB+ přijímačů na trh, představuje další produkt z této kategorie. Přijímač kombinující poslech DAB/DAB rádia a VKV/FM připomíná klasický „tranzistorák“, opatřen je však navíc barevným displejem pro zobrazování doplňkových informací, takzvanou slideshow. DAB+ rádio je možné napájet buďto prostřednictvím klasických baterií, případně ze sítě.

Firma uvádí, že novinkový rozhlasový přijímač je vhodný pro poslech do domácnosti, kuchyně, případně na zahradu. Výdrž na baterie je garantována přibližně po dobu šesti hodin. Počet pamětí pro uložení stanic je tradičně dvacet – deset pro digitální a deset pro analogový rozhlas. Kromě funkcí klasického rádia má přijímač i budík, který lze jednoduše nastavit v přehledném menu. DAB+ rádio komunikuje v šesti jazycích. Přijímač je vybaven teleskopickou anténou a je k němu možné připojit sluchátkový jack 3.5 mm.

autor: lukpo
Spustit audio