Bavorské Radio Galaxy s vlastní verzí DAB+ přijímače pro rok 2018

27. září 2017

Digitální přijímač disponuje mimo jiné i funkcí alarmu, a to hned v několika režimech – unikátní, denní, pracovní den a víkend.

Bavorská soukromá rozhlasová stanice Radio Galaxy představila vlastní verzi přijímače určeného pro poslech programů ve standardu DAB+. Jedná se o limitovanou edici, která bude k dispozici v omezeném počtu jednoho tisíce kusů. Modelová řada určená pro rok 2018 disponuje tříletou zárukou, deseti předvolbami (včetně speciální pozice pro Radio Galaxy), teleskopickou anténou a displejem s nastavením jasu, který zobrazuje čas a datum.

Digitální přijímač Radia Galaxy disponuje i funkcí alarmu, a to hned v několika režimech – unikátní, denní, pracovní den a víkend. V případě přerušení budíku je možné, aby se tato funkce po čase automaticky opět aktivovala a majitel rádia tak například nezaspal. Stejně jako má přijímač funkci budíku, je k dispozici takzvaný Sleep Timer, tedy režim spánku. Ten je k dispozici v několika časových intervalech. DAB+ přijímač Radia Galaxy má také možnost připojení sluchátek pomocí konektoru 3,5 mm.

autor: lukpo
Spustit audio