Blaupunkt nabízí v Německu řidičům „šrotový bonus“, láká na digitální rozhlas DAB+

15. březen 2018

Zájemci, kteří by chtěli výměnu svého starého autorádia, provést, mohou kontaktovat firmu prostřednictvím e-mailu. Blaupunkt řeší celou operaci poštou.

„Vyměňte svůj starý šrot za digitální rozhlas.“ Právě takhle by se dala v kostce nazvat akce výrobce autorádií Blaupunkt v Německu. Ten nabádá řidiče, aby svůj původní analogový přijímač vyměnili za moderní systém podporující technologii DAB+. Akce není zdarma, nicméně zájemce má získat na nové autorádio výraznou slevu. Jedná se konkrétně o model Blaupunkt Dortmund 230 DAB. Zájemci mohou získat výhodně i navigační systém Hannover 570 DAB.

Zájemci, kteří by chtěli výměnu svého starého autorádia, provést, mohou kontaktovat firmu prostřednictvím e-mailu a v dohledné době obdrží nabídku na realizaci tohoto kroku včetně cenové kalkulace. Výhoda modernizace stávajícího systému je jasná, kromě digitálního rádia DAB+ je k dispozici například CD přehrávač, USB port nebo SDHC slot, případně možnost připojení mobilního telefonu. Navigační systém Hannover 570 DAB obsahuje detailní mapy pro 44 zemí a k dispozici je také dálkové ovládání. Akce probíhá v Německu do konce března.

autor: lukpo
Spustit audio