Český rozhlas D-dur má nový web, působí modernějším a přehlednějším dojmem

20. červenec 2017

Milovníci vážné hudby si mohou D-dur jednoduše pustit prostřednictvím on-line přehrávače. Ten je umístěn do purpurové lišty stejně jako logo stanice.

Digitální stanice Českého rozhlasu D-dur má od středy 19. července nové webové stránky, které jsou dostupné nyní na snadno zapamatovatelné doméně https://d-dur.rozhlas.cz/. Web stanice D-dur na první pohled zbytečně nezatěžuje návštěvníky přemírou informací, ale působí přehledným dojmem. V menu webu najdou návštěvníci pět záložek – Domů, Program, Audioarchiv, Skladatelé a O nás.

Milovníci vážné hudby si mohou D-dur jednoduše pustit prostřednictvím on-line přehrávače. Ten je umístěn do purpurové lišty stejně jako logo stanice. Novou podobu má také navigace v horní části webu, která je společná pro všechny weby Českého rozhlasu. Stanici D-dur si mohou naladit zájemci v řadě distribučních kanálů. Dostupná je například prostřednictvím multiplexu ČRo DAB+ z vysílače Praha – Žižkov na kanálu 12C, případně v rámci DVB-T multiplexu 1 České televize.

Nový web stanice D-dur

Nová podoba webu Českého rozhlasu D-dur.

Původní web stanice D-dur

Původní podoba webu Českého rozhlasu D-dur.

autor: lukpo
Spustit audio